mr. M.J.M.H. (Marieke) Nass Advocaat

Na het behalen van het gymnasiumdiploma aan het Bernardinuscollege te Heerlen, studeerde mr. M.J.M.H. Nass Nederlands Recht (specialisatie: Privaatrecht) aan de Universiteit Maastricht. Mr. M.J.M.H. Nass is op 15 oktober 2015 beëdigd en sindsdien werkzaam als advocaat bij Nass & Nass Advocaten en Belastingadviseurs.

Naast haar werk als advocaat is mr. M.J.M.H Nass politiek geëngageerd. Zo is zij fractievoorzitter van en gemeenteraadslid namens het CDA Gulpen-Wittem. Bovendien is zij actief in verschillende verenigingen en besturen, waaruit haar maatschappelijke betrokkenheid blijkt.

Mede door haar juridische en politiek-maatschappelijke achtergrond en ervaring staat mr. M.J.M.H. (Marieke) Nass voor maatschappelijke rechtvaardigheid en stelt zij alles in het werk om een optimaal resultaat voor haar cliënten te bereiken.

Ik haal voldoening uit het bieden van juridische hulp aan mensen in uiterst moeilijke situaties, zoals bij een ontslag of een ontbinding van een huurovereenkomst.

Expertisegebieden

  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht
  • Gezag- en omgang, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing
  • WSNP en bewind
  • Algemeen civiel recht   

Mr. M.J.M.H. Nass is geregistreerd voor de rechtsgebieden arbeidsrecht en huurrecht bij het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten.