Nass & Nass advocaten en belastingadviseurs opent tweede vestiging 1 januari 2020

Per 1 januari 2020 opent Nass & Nass Advocaten en Belastingadviseurs de deur van een nieuwe vestiging te Simpelveld (naast de reeds bestaande locatie te Gulpen). Nass & Nass Advocaten en Belastingadviseurs is een familiebedrijf, waarbij zowel vader, zoon als dochter werkzaam zijn als advocaat. Zij staan zowel particulieren als bedrijven bij in juridische en fiscale geschillen en procedures en richten zich op specifieke rechtsgebieden van de advocatuur, waaronder, maar niet uitsluitend: fiscaal recht (belasting), personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatie, etc), bestuursrecht, erfrecht, ondernemingsrecht, bankrecht, vastgoedrecht, faillissementsrecht/WSNP, arbeidsrecht, huurrecht, goederenrecht, verbintenissenrecht en incasso’s. Mr. J.G.M. Nass is tevens aangesloten bij de Vereniging voor Advocaten-Belastingkundigen.

Nass & Nass Advocaten en Belastingadviseurs neemt de plek in van mr. Maurice Cransveld van Floreat Juridisch Advies en Ondernemingsbegeleiding, die onlangs aan een nieuwe uitdaging is begonnen als eigenaar van uitzendbureau Avanti.

De nieuwe vestiging van Nass & Nass Advocaten en Belastingadviseurs bevindt zich in het pand waar ook Adviesgroep Somers & Brabant en de RegioBank zijn gevestigd, met als directeur Miranda Knubben. Adviesgroep Somers & Brabant is een full service dienstverlener die u het werk én de zorg uit handen kan nemen bij het samenstellen van een evenwichtig verzekeringspakket (voor u als particulier en voor uw bedrijf), het zoeken naar de juiste financieringsvorm, de opbouw van een goede oudedagsvoorziening, opstellen van financiële analysen, pensioenadvies en het sluiten van een hypotheek op maat. Op al deze gebieden bemiddelen zij bij het afsluiten van overeenkomsten tussen u en een groot aantal financiële instellingen.